Márciusban ismét színházi est

nokbol is megartaz újpalotai közösségi ház felújított színpadán

Hosszú átalakítási munkálatok után a Közösségi Ház színházterme kibővült, belső terei átalakításra kerültek. Új, megszépült belsővel várja látogatóit.
Újra indulnak a színházi esték és március 24-én (szombaton) 19 órai kezdettel a 2018. év első produkciója egy anya-lánya történet arról, hogyan lesz a szülőből nagyszülő és a gyermekből édesanya. Mi történik velünk, ha egyszer csak arra ébredünk, hogy a társadalom szemében megöregedtünk, de belül nem így érezzük? Pataki Éva szavait idézve: az ember kívülről ugyan öregszik, de van egy belső mag, az "én", ami szabadon kószál a testtől függetlenül.


Cseh Judit állította színpadra Pataki Éva regénye nyomán készült Nőkből is megárt... című darabot.
A történet ráébreszt arra, hogy merjük kimondani, ha valami már elmúlt; hogy ne féljünk találkozni új helyzetekkel? és hogy az életben az egyik legfontosabb dolog a humor. (Cseh Judit)
Játsszák: Tordai Teri és Horváth Lili
Rendező: Cseh Judit, mentor: Mészáros Márta, jelmez: Horváth Kata, díszlet: Fekete Györgyi, sound design: Igaz Balázs, produkciós vezető: Gáspár Anna

Belépő: 1.600 Ft.
Jegyek elővételben válthatók az Újpalotai Közösségi Házban (1157 Budapest, Zsókavár utca 15.), valamint előadás előtt a helyszínen. Telefon: 06-1 410-0836