" />

Bemutatkozás

Az intézmény telephelyein a Sportközpont munkatársai végzik a kerületi sport- és szabadidős rendezvények szervezését, lebonyolítását. Ellátják a helyi szabadidősport, diáksport, utánpótlás nevelés és versenysport elősegítésével, valamint az úszásoktatással, nyári napközis táboroztatással, erdei iskolával, nyári táboroztatással és üdültetéssel kapcsolatos feladatokat, biztosítják a létesítmény üzemeltetésével kapcsolatos feltételeket.
A sportszakemberek szervezik az önkormányzati fenntartású sportlétesítmények lakossági célú hétvégi nyitva tartását és télen a műjégpályák működtetését.
A Sportközpont céljai között szerepel, hogy minden kerületi lakosnak biztosítsa a lehetőséget és a megfelelő környezetet az egészséges élet kialakítására, a sportolásra, sporttevékenységek végzésére.

Üdülő - Agárd/Gárdony

Az üdülő egy kétszintes kőépület, amely csendes, fákkal körülvett területen, kb. 200 m-re a Velencei-tó partjától és 1,5 km-re a település központjától, Agárd határában helyezkedik el.
Az üdülőben 2 db öt ágyas, 6 db négy ágyas, 1 db három ágyas szoba található, televízióval, hűtőszekrénnyel felszerelve (ágyneműt biztosítunk). Nemenként elkülönített, közös zuhanyzó vehető igénybe. Az üdülőben az étkezés önellátó rendszerű, jól felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Az épületet gondozott, ápolt park veszi körül, ahol asztalitenisszel, kerékpározással, illetve más sportprogramokkal, de akár bográcsozással, grillezéssel is dúsíthatják élményeiket a pihenésre vágyók.

Előszezon: április 15-június 15.
Főszezon: június 16- augusztus 31.
Utószezon: szeptember 1- október 15.

A gépkocsival érkezőknek zárt parkoló áll rendelkezésre.
Az igénybe vételhez időpont egyeztetés szükséges a Csokonai Kulturális és Sportközpont elérhetőségein.

Elérhetőségek:
Bérlés, információ: Szabó Lászlóné 06-30 737-1916
Molnár János, gondnok 06-70 1984-833