" />
A rendezvény kezdete: 2018. március 13. 18:00-20:00

Nyersétel készítés

Lénárt Gittával
Nyersétel készítésA tavaszvárás jegyében készítünk nyers zöldségekből és gyümölcsökből, olajos magvakból álló kompozíciókat a kerületünkben élő Lénárt Gitta vezetésével, aki a magyarországi nyersvegán konyha "nagykövete", számos könyv szerzője. A márciusi témánk egy zöldségtorta és egy nyers, főzés sütés nélkül készített, gluténmentes fánk. Ezt a fajta ételkészítési módot azok számára is érdemes megnézni és akár részeiben adaptálni, akik valamilyen ételallergiával rendelkeznek, hiszen nem tartalmaznak sem glutént, sem tejtermékeket, sem tojást.

Részvételi díj: 2.500 Ft.

Regisztráció március 9-ig, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. 
Rendező: Barta Ildikó, Telefon: 06-70 362-2623
Megosztás