" />

Újpalotai Szabadidő Központ Közösségi Ház (USZIK)

A táborok helyszíne: Újpalotai Közösségi Ház (XV. Zsókavár u. 15.), Zöld Klub (XV. Hartyán köz 3.)
Testvéreknek és több táborra jelentkezőknek kedvezményt biztosítunk.

Jelentkezési határidő: 2018. június 15.
Újpalotai Közösségi Ház 1157 Budapest, Zsókavár u. 15., Tel: 06-1 410-0836 

Letölthető jelentkezési lap (DOC)

Kanga tábor - Június 11-15., augusztus 27-31.

kanga klubBaba-mama tábor a Kanga Klubban naponta 9-12 óráig. Babajátszó, kincskeresés, Játékfabrika műhely, pacsmagolda, Kerekítős foglalkozások, masszázs, közös sütés-főzés és alkotás várja az 1-5 éves gyermekeket és szüleiket. 

A tábor vezetője: Nagy-Simon Patrícia
Részvételi díj: 700 Ft/nap.
Kerekítő: 1.000 Ft/fő

Helyszín: Zöld Klub (XV. Hartyán köz 3.).

Mesterségünk címere - Június 18-22. között 9-16 óráig

mestersegunkKézműves és játék tábor 6 éven felülieknek. Öt nap barangolás a kézzel készített dolgok világában. A tábor minden napján más-más kézműves technikával (agyagozás, nemezelés, fonaljátékok) ismerkedhetnek meg a gyerekek. A kézműveskedés mellett különböző ügyességi játékokkal mozgathatják meg kezeiket és lábaikat. A részvételi díj magába foglalja a kézműves alapanyagok árát is.

A foglalkozásokat vezeti:
 Szurgyi Margit.
Ügyelet: 7.30-16.30 óráig.
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 17.000 Ft.

Helyszín: Zöld Klub (XV. Hartyán köz 3.).

Séta-tér tábor - Június 18-22. között 9-16 óráig

séta-tér-taáborSzünidő lévén sehova nem rohanunk, hanem jókat sétálunk Buda és Pest egy-egy érdekes helyén. A tábor „utazós”, ezért bérlet feltétlenül szükséges!
Tervezett helyszínek: Csodák Palotája (Illúzió kiállítás és 9D Mozi), Állatkert, Gellérthegyi Víztározó, Mesemúzeum és Meseműhely, Semmelweis Orvostörténeti Múzeum (ahol betekintés nyerhetünk az egyiptomi múmiák világába is). Az ismeretszerző utakat játszótéri szabad program zárja.

Korosztály: 8 éves kortól.
Táborvezető: Gergely Barbara.
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 17.000 Ft.

Helyszín: Újpalotai Közösségi Ház.

Ritmikus gimnasztika tábor - Június 18-22. között 8-17 óráig

Ritmikus gimnasztikaVárunk minden 4 évnél idősebb mozogni vágyó kis- és nagylányt, aki harmonikus mozgásra törekszik. A tornán kívül kézműves foglalkozásokon és közös játékokban is részt vehetsz.
„Gyertek, mert mozogni és táborozni jó!” 

Vezeti: Lengyel Ágnes.
Részvételi díj: 18.000 Ft.

Helyszín: Újpalotai Közösségi Ház.

Aerobik tábor - Június 25-29. között 8-17 óráig

aerobik taborTáborunkba 8 év feletti lányokat és fiúkat várunk, akik szeretik ezt a zenés mozgásformát és a jó hangulatot. A napi két edzés mellett kézműves foglalkozásokon és egy közös piknikezésen is részt vehetsz. 

Vezeti: Lengyel Ágnes.
Részvételi díj: 18.000 Ft.

Helyszín: Újpalotai Közösségi Ház.

Bűvész tábor - Június 25-29 és augusztus 27-31. között 9-16 óráig

buvesz kartyaNe higgy a szemednek! Ne maradj le a csodáról! Ebben a táborban bármi megtörténhet!
Varázslat és szemfényvesztés egy hivatásos bűvész vezetésével. Pillants be a kulisszák mögé, tudd meg a bűvészek legféltettebb titkait és játékos foglalkozásokon tanuld meg a legjobb szórakoztató trükköket. Egy csomag magyar és egy csomag francia kártyapaklit feltétlen hozz magaddal! Korosztály: 8 éves kortól. 

Táborvezető: Moltész Gyula (Mollini bűvész).
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 17.000 Ft.

Helyszín: Újpalotai Közösségi Ház.

„Mindenmentes” főzőcske tábor - Június 25-29. között 9-16 óráig

Mindenmentes főzőcske táborTáborunkban glutén-, tej- és fehércukormentes finomságokat, gasztro ajándékokat készítünk: paleo bonbont, sütinyalókát, kekszeket és fagyit. A sütés-főzés mellett kézműveskedünk is: sütipecsétet, egyedi kiskanalat és szépséges csomagolásokat készítünk, valamint ellátogatunk a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumba. Táborunkba 6 éven felüliek jelentkezését várjuk.

Táborvezető: Nagy-Simon Patrícia.
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 17.000 Ft.

Helyszín: Zöld Klub.

Animációs- filmes tábor gyerekeknek (Animóka) - Július 2-6. között 9-16 óráig

Animációs - files tábor gyerekeknekKreatív alkotótábor 6 éven felülieknek.
A táborba elsősorban olyan gyerekeket és fiatalokat várunk, akik a rajzoláson, festésen kívül szívesen foglalkoznának animációs filmek készítésével. Táborunk célja, hogy a kicsik betekintést nyerhessenek az animációs filmek világába. Kreatív feladatok és példák segítségével megismerhetik a különböző technikákat, mint a hagyományos rajzanimáció, bábanimáció, gyurmafilm, pixilláció, stopmotion, digitális technikák. A hét során a résztvevők által kitalált történeteket dolgozzuk fel animáció segítségével. A tábor végére mindenki saját filmtulajdonossá válik.

A foglalkozásokat Adorján Éva és Fischer Ferenc vezeti.
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 17.000 Ft.

Helyszín: Zöld Klub.

Kisbagoly természetbúvár tábor - Július 2-6. között 9-16 óráig

Kisbagoly természetbúvár táborTáborunkba 6 éven felüli természetbarátokat várunk, akik szívesen fedezik fel velünk a fűben-fában rejlő szépségeket. Kirándulást teszünk a Nevesincs tóhoz és a „Turjánoshoz”, elmegyünk a Szemlőhegyi cseppkőbarlangba, részt veszünk egy kutyás bemutatón az Állatszigeten és a Magyar Mezőgazdasági Múzeum foglalkozásán. Délutánonként kézműveskedünk: illatos-gyúrt fürdőgolyót, gyógynövényes teafiltert és ugrálókötelet készítünk, diát vetítünk és akadályversenyt rendezünk. A tábor „utazós”, ezért bérlet szükséges!

Együttműködő: Kultúrműhely Alapítvány, Mindszenty Ifjúsági Ház.
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 17.000 Ft.

Helyszín: Újpalotai Közösségi Ház.

Judo tábor - Július 2-6. és július 9-13. között 8-17 óráig

judo taborA táborokba korosztály szerinti bontásban várjuk a gyerekeket: július 2-6. között az iskolásokat (6-12 évesek), július 9-13 között az óvodásokat (5-6 évesek).

A táborban megismerkedünk a judo alapjaival, esésekkel, dobásokkal, leszorításokkal és küzdelmi játékokkal. A napi két edzés mellet szabadidős tevékenységeket kínálunk, kézműveskedünk, játszóterezünk. A hét fáradalmait a Tarzan Parkban pihenheted ki.

Táborvezető: Tóth Róbert.
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 26.500 Ft.

Helyszín: Újpalotai Közösségi Ház.

Kölyök fitness tábor - Július 9-13. között 8-16 óráig

Kölyök fitness táborNagy óvodás és kisiskolás gyermekeket várunk erre a táborra, melynek mottója: mozogni kell! Célunk, hogy minél több mozgásformát ismerjenek meg és próbáljanak ki a gyerekek. Az időjárástól függően rövid kirándulást is tervezünk, délutánonként kézműves foglalkozás is várja a táborozókat. Mivel a gyermekek még kicsik, vagy nem rég hagyták ott az óvodát – az ebéd utáni rövid pihenőt is fontosnak tartjuk. 

A tábor vezetője: Ősi Lona
Részvételi díj napi háromszori étkezéssel: 17.000 Ft.

Helyszín: Zöld Klub (XV. Hartyán köz 3.).