" />
madarsz viktor kiallitas

Újpalotai Szabadidő Központ Közösségi Ház (USZIK)

A táborok helyszíne a Zöld Klub (XV. Hartyán köz 3.), az ettől eltérő helyszít külön jelezzük.
Testvéreknek és több táborra jelentkezőknek kedvezményt biztosítunk.

Jelentkezési határidő: 2017. június 15.
Újpalotai Közösségi Ház 1157 Budapest, Zsókavár u. 15., Tel: 410-0836 

Letölthető jelentkezési lap (DOC)

Kanga tábor I. - Június 12-15.

kanga klubBaba-mama tábor a Kanga Klubban naponta 9-12 óráig. Babajátszó, kincskeresés, Játékfabrika műhely, pacsmagolda, Kerekítős foglalkozások, masszázs, közös sütés-főzés és alkotás várja az 1-5 éves gyermekeket és szüleiket. 

A tábor vezetője: Nagy-Simon Patrícia
Részvételi díj: 500 Ft/nap. Kerekítős foglalkozás: 1.000 Ft/fő.

Mesterségünk címere - Június 19-23. között 9-16 óráig

mestersegunkKézműves és játék tábor 6 éven felülieknek. Öt nap barangolás a kézzel készített dolgok világában. A tábor minden napján más-más kézműves technikával (agyagozás, nemezelés, fonaljátékok) ismerkedhetnek meg a gyerekek. A kézműveskedés mellett különböző ügyességi játékokkal mozgathatják meg kezeiket és lábaikat. A részvételi díj magába foglalja a kézműves alapanyagok árát is.

A foglalkozásokat vezeti:
Gábor Andrea Szurgyi Margit
Ügyelet: 7.30-16.30 óráig.
Helyszín: Zöld Klub (XV. Hartyán köz 3.)
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 17.000 Ft.

Kölyök fitness tábor - Június 19-23. között 9-16 óráig

Kölyök fitness tábor5-6 évestől  10-12 éves korig várunk gyermekeket erre a táborra, melynek mottója: mozogni kell! Célunk, hogy minél több mozgásformát ismerjenek meg és próbáljanak ki a gyerekek.
Az időjárástól függően tervezünk rövid kirándulást a közeli kiserdőbe is, de akkor sem ijedünk meg, ha esik az eső, hiszen a Kikötő klubszobáiban lehet jógázni, tornázni vagy diafilmet vetíteni és kézműveskedni is. Mivel a gyerekek még ovisok, vagy nem rég hagyták ott a gyermekkertet – az ebéd utáni rövid pihenőt is fontosnak tartjuk.

A tábor vezetője: Ősi Lona
Helyszín: Kikötő – Ifjúsági Közösségi Sziget
Részvételi díj napi háromszori étkezéssel: 16.000 Ft.

Animációs- filmes tábor gyerekeknek (Animóka) - Június 26-30. között 9-16 óráig

Animációs - files tábor gyerekeknekKreatív alkotótábor 6 éven felülieknek.
A táborba elsősorban olyan gyerekeket és fiatalokat várunk, akik a rajzoláson, festésen kívül szívesen foglalkoznának animációs filmek készítésével. Táborunk célja, hogy a kicsik betekintést nyerhessenek az animációs filmek világába. Kreatív feladatok és példák segítségével megismerhetik a különböző technikákat, mint a hagyományos rajzanimáció, bábanimáció, gyurmafilm, pixilláció, stopmotion, digitális technikák. A hét során a résztvevők által kitalált történeteket dolgozzuk fel animáció segítségével. A tábor végére mindenki saját filmtulajdonossá válik.

A foglalkozásokat Adorján Éva és Fischer Ferenc vezeti.
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 17.000 Ft.

Ritmikus gimnasztika tábor - Június 26-30. között 8-17 óráig

Ritmikus gimnasztikaMozogni vágyó kis- és nagylányokat várunk 4 éves kortól 10-12 éves korig.
"Gyertek, mert mozogni és táborozni jó!" Az USZIK-ban 2016 ősze óta működő csoport nyáron is folytatja a mozgástanulást, sok játékkal és kézműveskedéssel fűszerezve.

Vezeti: Lengyel Ágnes.
Helyszín: Kikötő – Ifjúsági Közösségi Sziget (XV. Száraznád u. 5.).
Részvételi díj: 18.000 Ft.

Kisbagoly természetbúvár tábor - Június 26-30. között 9-16 óráig

Kisbagoly természetbúvár táborTáborunkba 6 éven felüli természetbarátokat várunk, akik szívesen fedezik fel velünk a fűben-fában rejlő szépségeket. Kirándulást teszünk a Nevesincs tóhoz és a „Turjánoshoz”, elmegyünk a Szemlőhegyi cseppkőbarlangba, részt veszünk egy kutyás bemutatón az Állatszigeten és a Magyar Mezőgazdasági Múzeum foglalkozásán. Délutánonként kézműveskedünk: illatos-gyúrt fürdőgolyót, gyógynövényes teafiltert és ugrálókötelet készítünk, diát vetítünk és akadályversenyt rendezünk. A tábor „utazós”, ezért bérlet szükséges!

Táborvezető: Nagy-Simon Patrícia.
Együttműködő: Garaboncziás Egyesület.
Helyszín: Kikötő – Ifjúsági Közösségi Sziget.
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 17.000 Ft.

Képzőművészeti tábor - Július 3-7. között 9-16 óráig

Képzőművészeti táborSzeretnél egy hetet rajzolással, festéssel, agyagozással tölteni? Elmúltál már 6 éves? Ha igen, gyere el képzőművészeti táborunkba, ami az idei évben az állatokról fog szólni. A hét során a felsorolt technikák mellett újakkal is megismerkedünk, kézműveskedünk, játszunk, fagyizunk, s a hét végén berendezzük saját állatkertünket.

A foglalkozásokat vezeti: Terenyei Tímea
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 17.000 Ft.

„Mindenmentes” főzőcske tábor - Július 3-7. között 9-16 óráig

Mindenmentes főzőcske táborTáborunkban glutén-, tej- és fehércukormentes finomságokat, gasztro ajándékokat készítünk: paleo bonbont, sütinyalókát, kekszeket és fagyit. A sütés-főzés mellett kézműveskedünk is: sütipecsétet, egyedi kiskanalat és szépséges csomagolásokat készítünk, valamint ellátogatunk a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumba. Táborunkba 6 éven felüliek jelentkezését várjuk.

Táborvezető: Nagy-Simon Patrícia.
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 17.000 Ft.

Séta-tér tábor - Augusztus 14-18. között 9-16 óráig

séta-tér-taáborSzünidő lévén sehova nem rohanunk, hanem jókat sétálunk Buda és Pest egy-egy érdekes helyén. A tábor „utazós”, ezért bérlet feltétlenül szükséges!
Tervezett helyszínek: Csodák Palotája (Illúzió kiállítás és 9D Mozi), Állatkert, Gellérthegyi Víztározó, Mesemúzeum és Meseműhely, Semmelweis Orvostörténeti Múzeum (ahol betekintés nyerhetünk az egyiptomi múmiák világába is). Az ismeretszerző utakat játszótéri szabad program zárja.

Korosztály: 8 éves kortól.
Táborvezető: Gergely Barbara.
Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel: 17.000 Ft.

Bűvész tábor - Augusztus 21-25. között 9-16 óráig

buvesz kartyaA tábor ideje alatt különféle trükköket tanulhatnak meg a gyerekek, de az ügyesebbek és a bátrabbak látványos bűvész bemutatókra is készülhetnek. Ezzel tanulhatják a színpadi bűvészetet és előadásmódot is.

Táborvezető: Moltész Gyula (Mollini bűvész), aki számos hazai és külföldi vendégszerepléssel és gálaműsoron valló fellépéssel büszkélkedhet. A Mollini Bűvész Klub alapítója, mely Budapesten több helyszínen működik.
Korosztály: 8 éves kortól

A tábort minimum 9 fő jelentkezésével tudjuk elindítani.
Amit hoznod kell magaddal: 1 csomag francia kártya és egy csomag magyar kártya

Részvételi díj napi kétszeri étkezéssel (ebéd, uzsonna): 17.000 Ft.

Kanga tábor II. - Augusztus 28 - szeptember 1.

kanga klubBaba-mama tábor a Kanga Klubban naponta 9-12 óráig. Babajátszó, kincskeresés, Játékfabrika műhely, pacsmagolda, Kerekítős foglalkozások, masszázs, közös sütés-főzés és alkotás várja az 1-5 éves gyermekeket és szüleiket. 

A tábor vezetője: Nagy-Simon Patrícia
Részvételi díj: 500 Ft/nap. Kerekítős foglalkozás: 1.000 Ft/fő.