" />

Dokumentumtár és Információs Központ

A táborok helyszíne a Dokumentumtár és Információs Központ (1153 Bp. Bocskai u. 74-78., Hubay Jenő Zeneiskola épülete), ahonnan napi szinten kirándulásokra indulunk, ezért diákbérlet szükséges. Testvéreknek kedvezményt biztosítunk.

Dokumentumtár és Információs Központ, 1153 Budapest, Bocskai utca 74-78. Telefon: 06-1 605-1596.

Letölthető jelenkezési lapok: Kerületi kalandozások (PDF) | Zöld utak karnyújtásnyira (PDF) | Könyvmoly-tábor (PDF)

Kerületi Kalandozások - Június 18-22.

Kerületi KalandozásokTáborunkban a XV. kerület történetének jelentős emlékei apropóján tesszük élővé a múltat. Kézműves technikák sokaságát elsajátítva válik emlékezetessé a XV. kerület sok épülete, vagy azok részletei. A tábor során vasúti parkba, újrahasznosítási központba, a volt Vigadó épületébe is megyünk többek között. Tűzzománcozunk, makettezünk, újrahasznosított alapanyagokból alkotunk, mozaikot rakunk és kipróbáljuk a tévések által használt green boxot.

A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 18.000 Ft.
Jelentkezési határidő: május 25.

Zöld utak karnyújtásnyira tábor - Június 25-29.

Zöld utak karnyújtásnyiraMadarászokkal, geológusokkal és természetvédelmi szakemberek vezetésével fedezünk fel a karnyújtásnyira, azaz Budapest területén lévő különleges természetvédelmi értékeinket. Kísérőink a gyerekek nyelvén mutatják be számunkra a természetetben megtapasztalható élőlények sokaságát. Ellátogatunk a Merzse-mocsárhoz, a Pál-völgyi-cseppkőbarlangba, a Rupp-hegyre, Sas hegyre, Gellért hegyre. A tábor végére Budapest egészen biztosan mást is jelent majd a résztvevőknek.

A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 22.000 Ft.
Jelentkezési határidő: június 1.

Könyvmoly tábor - Augusztus 27-31.

konyvmolyKönyvet kötünk, papírmaséból alkotunk, ex librist készítünk, különleges könyvtárakat látogatunk meg, meséket, történeteket , illusztrációs technikákat ismerünk meg.

A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 18.000 Ft.
Jelentkezési határidő: augusztus 4.