" />
madarsz viktor kiallitas

Csokonai Művelődési Ház

Nyári szünet nem múlhat el táborozás nélkül! Ezért az idén is megrendezzük népszerű táborainkat, ahová várunk Téged, ha nem szeretnél unatkozni a vakációban! Reméljük, megtalálod a kedvedre való időtöltést!

Jelentkezési határidő:
a tábor kezdete előtti 3 hét, befizetési határidő: a tábor kezdete előtti 2 hét.

Online jelentkezési lap.

Kézműves tábor - június 19-23., június 26-30., augusztus 21-25.

menjünk együtt Idén nyáron a tündérek, manók és koboldok világába kalandozunk. Mesebeli lényeket és lakhelyeiket elevenítjük meg a táborban: ezer színnel óriás képet festünk, fa árnyékában agyagozunk, a táborzáró előadásunkhoz díszleteket és jelmezeket készítünk.

Tarts velünk, alkossunk valami meséset!

A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 17.000 Ft/hét.

Karate tábor - június 19-23., augusztus 28-31.

karate táborHa szeretsz mozogni, szívesen tanulnál karatézni, vagy már ismerkedtél is ezzel a sporttal, gyere velünk táborozni! Tradicionális és sport karate foglalkozásokkal várunk teremben és szabadtéren. A japán kultúrával is megismerkedünk, kézműveskedünk, társasjátékozunk és külsős programokon is részt veszünk.

A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 17.000 Ft/hét.

Számítógépes tábor - június 19-23., július 3-7., augusztus 21-25.

Számítógépes táborSzeretsz számítógépezni, stratégiai játékokkal játszani, de új dolgokat is tanulnál? A táborban készségfejlesztő játékokkal játszunk, filmet és zenét vágunk, és minden téged érdeklő számítástechnikai témát átbeszélünk, ami az informatika órából kimarad.

A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 17.000 Ft/hét.

Barlangász tábor - június 26-30., augusztus 21-25.

barlangtáborTéged is érdekel a barlangok különleges világa? Kirándulásainkon végigjárjuk a hosszú hegybelsőket és megismerjük keletkezésük, alakulásuk történetét. Ha szeretsz túrázni és szívesen töltenéd a forró nyári napokat a barlangok hűvös kövei között, tarts velünk az izgalmas expedíciókon!

A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 19.000 Ft/hét.

Állítsuk meg az időt! - június 26-30., augusztus 21-25.

Állítsuk meg az időtHa szívesen járnád a természetet rajzeszközökkel a puttonyodban, ellátogatnál egy farmra, hogy megismerkedj a háztáji állatokkal, ha patakparton játszanál, festenél és agyagoznál, gyere velünk táborozni! Kirándulunk, megfigyelünk, beszélgetünk és közösen alkotunk: van rá időnk.

A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 17.000 Ft.

Fotó és animációs tábor gyerekeknek - június 26-30.

fotótáborSzívesen fotózol szabadidőben? Tudtad, hogy fotóidból animációs filmet is készíthetsz? Táborunkban megtanulhatod a képfeldolgozás, a filmvágás és a hangosítás alapjait, csak hozd magaddal digitális fényképezőgéped, fotóállványod és minden kreativitásod!

A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 17.000 Ft/hét.

Tánctábor - július 3-7., augusztus 21-25.

tánctáborSzeretsz táncolni, szívesen belekóstolnál a színpadi tánc világába? Ha elmúltál 8, de még nem vagy 14 éves, jelentkezz hozzánk! Mai slágerekre izgalmas koreográfiákat tanulhatsz, és társaiddal a tábor végére egy teljes műsort adtok elő a színházterem színpadán!

A tábor díja ebéddel és uzsonnával: 17.000/hét.

Számítógépes tábor Bernecebarátiban - július 31-augusztus 6.

Számítógépes táborHa elmúltál 10 éves és szívesen töltenél velünk egy hetet a Börzsönyben, menjünk együtt táborozni! A számítógépen stratégiai játékokkal játszunk, új programokkal ismerkedünk és a természetben is sok időt töltünk. Csendes, erdőszéli környezetben szállunk meg és nagyokat kirándulunk.

A tábor díja (szállás, utazás, étkezés, programok): 35.000 Ft.

Kalandtábor Kisinócon - augusztus 7-13.

kerületi kalandozásokGyere velünk a Börzsönybe táborozni! Vetélkedők, portyázások, kézműves foglalkozások várnak a kalandtáborban!

A tábor díja (szállás, utazás, étkezés, programok): 30.000 Ft.